Creëer uw eigen oplossing voor preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie

Niemand begrijpt beter wat u met uw organisatie wilt bereiken dan uzelf. En niemand weet beter welke preventie-, verzuimbegeleiding- en re-integratiediensten hier wérkelijk aan bijdragen. Waarom zou u zich dan afhankelijk maken van anderen? Door als werkgever of dienstverlener zelf de uitvoering te organiseren, creëert u optimaal maatwerk en maximale grip.

Complete facilitering en ontzorging

De white label oplossingen van EVI Facilities maken het mogelijk. Wij bieden u complete facilitering en ontzorging bij de oprichting van uw eigen uitvoerende organisatie voor preventie en re-integratie. Met ons uitgebreide franchisepakket zet u binnen drie maanden uw eigen entiteit op. Ook ondersteunen wij u bij de certificering als arbodienst. De perfecte oplossing voor werkgevers en dienstverleners die de waarde beseffen van het opbouwen van eigen inzicht, ervaring en grip!

Uw eigen dienstverlener, met alles erop en eraan

Ons dienstenpakket voorziet onder meer in:

  • CRA-gecertificeerde arbodienstverlening
  • een ICT-systeem
  • Een kwaliteitsmanagementsysteem op basis van de NEN-EN-ISO 9001 en Certificatieschema Arbodiensten. Tevens zijn in het kwaliteitsmanagementsysteem diverse elementen opgenomen de norm NEN-EN-ISO 27001 en NEN 7510 ten aanzien van informatiebeveiliging.
  • een volledig ingericht werksysteem en trainingen

Voor meer informatie, zie: www.evifacilities.nl.