Persbericht: Centrum voor Bedrijfsgezondheid en be-insured geven samenwerking vorm met plug & play oplossing EVI

Gorinchem, 12 maart 2021

Maximale ontzorging bij vraagstukken op het gebied van sociale zekerheid, arbodienstverlening, verzekeringen en duurzame inzetbaarheid. Dat is wat inzetbaarheidsspecialist Centrum voor Bedrijfsgezondheid en gespecialiseerd assurantiebedrijf be-insured hun klanten met een nieuw samenwerkingsinitiatief willen bieden. Vanuit het inzicht dat voorkomen beter is dan genezen, schuiven de nichespelers de beheersing van risico’s verder naar voren in de procesketen. De plug & play oplossing van EVI stelt hen perfect in staat tot actieve sturing op preventie en inzetbaarheid.

Centrum voor Bedrijfsgezondheid (CVB Gezondheid) en be-insured zijn voor hun samenwerking een partnership aangegaan met EVI Facilities. Dit onderdeel van de EVI Groep biedt complete facilitering en ontzorging bij de oprichting van een eigen uitvoerende organisatie voor preventie en re-integratie. De samenwerkingspartners zijn trots op hun samenwerking en benutten de aankomende maanden om het dienstenpakket van EVI volledig binnen CVB Gezondheid te implementeren.

De ondernemer volledig ontzorgen

Cecile Mol, directeur CVB Gezondheid: “Ons doel is om door middel van bedrijfsgezondheid de ondernemer volledig te ontzorgen en te adviseren op het gebied van duurzame inzetbaarheid, preventie en re-integratie. Maar dan ook nadrukkelijk in die volgorde. Als arbodienstverlener begeleiden wij zieke medewerkers, maar we maken het verschil in de preventie. Dat onderwerp staat terecht hoog op de agenda van zowel verzekeraars als ondernemend Nederland. We hebben bewust de samenwerking met be-insured gezocht omdat dit gespecialiseerde assurantiebedrijf als geen ander in staat is om arbodienstverlening, duurzame Inzetbaarheid en zorg- en inkomensverzekeringen met elkaar te verweven.”

Samen preventie op de kaart zetten

Giscard van Velzen, Managing Partner bij be-insured: “Samen willen we preventie op de kaart zetten. Zo voorkomen we hoge kosten voor de werkgever en ondersteunen we een optimaal werkvermogen voor medewerkers. Daarnaast begeleiden de casemanagers in taakdelegatie van CVB Gezondheid uiteraard ook zieke werknemers tijdens re-integratie. Ook treden ze voor de ondernemer op als deskundige adviseur richting de verzekeraar. Die complete ontzorging is alleen mogelijk als je beschikt over de juiste infrastructuur. We hebben het volste vertrouwen dat we in EVI Facilities de juiste businesspartner hebben gevonden om onze doelen te behalen.”

Uitdaging om te innoveren

Gaston Merckelbagh (directeur Commercie & Innovatie binnen de EVI Groep): “Wij zijn ontzettend trots dat CVB Gezondheid en Be-Insured hebben gekozen voor een samenwerking met EVI. Ik vind het geweldig om te zien dat wij met ons plug & play concept voor preventie en re-integratie zulke topspecialisten inspireren en uitdagen om vernieuwende concepten op de markt te brengen. We helpen de komende maanden graag om dat optimaal gestalte te geven. Daarnaast heten we de directieleden van CVB Gezondheid en be-insured van harte welkom bij de partnerraad van de EVI Facilities. Hierin is een steeds grotere diversiteit aan specialismen vertegenwoordigd. De nieuwe partners brengen onder meer hun expertise en ervaring op het vlak van taakdelegatie in, ik kan niet wachten om te zien wat ze er gaan ophalen. Ik geloof heilig in de waarde van zulke kruisbestuiving.”

Over EVI Facilities

EVI Facilities B.V. is onderdeel van de EVI Groep. EVI Facilities biedt een uitgebreid ‘white label’ franchisepakket voor arbodienstverlening. Franchisenemers kunnen hiermee binnen afzienbare tijd een eigen uitvoerende organisatie opzetten voor preventie, verzuim en re-integratie, inclusief certificering als arbodienst. Het dienstenpakket van EVI Facilities omvat onder meer CRA-gecertificeerde arbodienstverlening (inclusief bedrijfsarts en casemanagement), een ICT-systeem, een kwaliteitssysteem (ISO 9001 en 27001) voor informatiebeheer, een volledig ingericht werksysteem en trainingen. Daarnaast biedt de EVI Groep aanverwante specialistische ondersteuning waarmee franchisenemers eenvoudig hun dienstverlening kunnen uitbreiden. Dit is voor de assurantiebranche – met name volmachtbedrijven en assuradeurs – een interessant alternatief voor het bestaande marktaanbod. Naast de assurantiebranche richt EVI Facilities zich op accountants, brancheorganisaties en werkgevers met meer dan 5.000 werknemers in dienst.

Over de EVI Groep

De EVI Groep bestaat uit innovatieve, sterk op samenwerking gerichte bedrijven op het terrein van mens, werk en organisatie. Wij ondersteunen werkgevers en dienstverleners die een perfecte balans tussen deze drie factoren beschouwen als een voorwaarde voor optimale bedrijfsprestaties.

EVI staat voor Egberts en Valk Investments, een verwijzing naar oprichters Gerard Egberts en Pieter Valk. Zij investeren sinds 2007 in werkmaatschappijen en white label oplossingen op het terrein van mens en werk. Van risicobeheersing tot uitzenden en van vitaliteitsmanagement tot re-integratie: de EVI Groep heeft het in huis. Ú kiest wat u nodig heeft. Maar hoe die keuze ook uitvalt: onze focus ligt altijd op optimale samenwerking. Zodat we samen het voor uw organisatie best mogelijke resultaat realiseren.


Voor nadere informatie kun je terecht bij

Gaston Merckelbagh
Papland 4d, 4206 CL Gorinchem
gmerckelbagh@evigroep.nl
Telefoon: 06 20 75 45 13
www.evigroep.nl

Cecile Mol
Plesmanstraat 59-14a
3905 KZ Veenendaal
cecile@cvbgezondheid.nl
Telefoon: 06 20 73 60 91
www.cvbgezondheid.nl


Foto van links naar recht: Cecile Mol (directeur CVB Gezondheid), Ryan van Alen (kwaliteitscoördinator CVB Bedrijfsgezondheid) en Gaston Merckelbagh (directeur Commercie & Innovatie, EVI Groep).