Vacature: (Junior) Kwaliteitsmanager

EVI Facilities B.V., een samenwerkingsverband van arbodiensten, biedt een uitgebreid pakket voor preventie – inzetbaarheid – verzuim en arbodienstverlening. EVI-partners kunnen hiermee binnen afzienbare tijd een eigen uitvoerende organisatie opzetten voor preventie, verzuim en re-integratie, inclusief certificering als arbodienst. Het dienstenpakket van EVI Facilities omvat onder meer CRA-gecertificeerde arbodienstverlening, een ICT-systeem, een kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001), een volledig ingericht werksysteem en trainingen.

Wegens groei zijn we per direct op zoek naar een:

(Junior) Kwaliteitsmanager / Adviseur managementsystemen

32-40 uur per week

Wie zoeken wij?

Ben jij toe aan een volgende stap, ben je resultaatgericht en ambitieus om de dienstverlening continue te verbeteren? Heb jij kwaliteitsmanagementsystemen, en de eisen die hieraan gesteld worden, altijd al interessant gevonden, ook al heb je hier nog niet heel veel ervaring mee? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken iemand die met ons mee wil groeien, nieuwe dingen wil leren en vooral heel blij wordt als alles tot in de puntjes geregeld is op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging zowel intern als voor onze samenwerkingspartners. En als je dan ook nog eens affiniteit hebt met ICT is dat zeker een pré.

Je hebt bij voorkeur al werkervaring opgedaan, of het nu op het gebied van kwaliteit (pré) is of niet. Je kunt in processen denken en je vindt het leuk om met softwareprogramma’s te werken. Omdat je veel contact hebt met onze samenwerkingspartners, ben je klantgericht en communicatief sterk.

Wat ga je doen?

Als Kwaliteitsmanager binnen EVI Facilities ben je de spil in het uitbouwen en onderhouden van ons ISO9001/CRA/ISO27001/NEN7510 Kwaliteitsmanagementsysteem.

Taken:

  • opzetten en onderhouden van managementsystemen volgens ISO9001, 27001, NEN7510, Certificatieregeling Arbodiensten (CRA) e.d. voor onze samenwerkingspartners;
  • onderhouden van onze eigen kwaliteitsmanagementsystemen ISO9001, 27001, NEN7510 en CRA;
  • het ondersteunen bij het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen, deze kunnen analyseren en vastleggen in een flowdiagram;
  • uitvoeren van interne audits en begeleiden van externe audits;
  • verzorgen van trainingen op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen, zoals bijvoorbeeld interne auditing.

 Wat vragen wij verder nog van jou?

  • goed kunnen samenwerken, maar ook goed alleen kunnen werken;
  • kunnen communiceren op alle niveaus;
  • beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
  • geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • bereid te reizen door heel Nederland.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij leiden jou intern op tot kwaliteitsmanager / adviseur managementsystemen. Je volgt trainingen en kijkt mee met onze huidige kwaliteitsmanager/adviseur, die jou alles gaat leren wat nodig is om jouw functie tot een succes te maken. Maar ook moet je zelf aan de bak! Terwijl je intern wordt opgeleid, verdiep jij je in de normen: ISO9001/CRA/ISO27001/NEN7510.

Wij bieden een marktconform salaris, uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en veel flexibiliteit en vrijheid. De mogelijkheid bestaat om vanuit huis te werken.

Ben jij de ambitieuze, meedenkende collega die wij zoeken? Stuur dan jouw sollicitatie (motivatiebrief plus CV/LinkedIn adres) vóór 1 juni a.s. aan EVI Facilities t.a.v. Loes Postma, lpostma@evigroep.nl