Vacature: Functioneel beheerder

EVI Facilities B.V., een samenwerkingsverband van arbodiensten, biedt een uitgebreid pakket voor preventie – inzetbaarheid – verzuim en arbodienstverlening. EVI-partners kunnen hiermee binnen afzienbare tijd een eigen uitvoerende organisatie opzetten voor preventie, verzuim en re-integratie, inclusief certificering als arbodienst. Het dienstenpakket van EVI Facilities omvat onder meer CRA-gecertificeerde arbodienstverlening, een ICT-systeem, een kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001), een volledig ingericht werksysteem en trainingen.

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Functioneel beheerder M/V

32-40 uur per week

Wat ga je doen?

Als functioneel beheerder werk je in een klein team en ondersteun je onze EVI-partners (arbodiensten). Je bent het eerste aanspreekpunt voor alles wat met de inrichting en de processen van de verzuimapplicaties te maken heeft. Daarmee ben je niet alleen verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie, maar denk je ook mee over toekomstige ondersteuning en mogelijke uitdagingen die ons te wachten staan. We zoeken naar een echte regelaar, iemand die het leuk vindt om zich vast te bijten in de verzuimapplicaties en ervoor wil zorgen dat onze EVI-partners met veel plezier met de verzuimapplicatie kunnen werken.

Je hebt dagelijks contact met onze EVI-partners en krijgt dus vragen waarvoor een expert van onze verzuimapplicaties benodigd is. Aan jou de taak om deze vraagstukken op te lossen.

Ben jij een echte problem solver, krijg je energie van het oplossen van (ingewikkelde) vraagstukken en staat een tevreden klant voor jou centraal, dan is deze baan waarschijnlijk iets voor jou. Binnen EVI Facilities is letterlijk geen dag hetzelfde. Je komt in een zeer gemotiveerd en enthousiast team, waar hard werken én plezier in je werk hebben absoluut hand in hand gaan.

Wat vragen we van jou?

Als functioneel beheerder ben je servicegericht en dienstverlenend ingesteld. Met jouw positieve en flexibele houding draag je zorg voor een goed werkende applicatie en ondersteun je de arbodiensten die deel uitmaken van EVI Facilities. Je bent leergierig en bereid om je verder te ontwikkelen en indien nodig je vakinhoudelijke kennis te vergroten middels een cursus of opleiding. Verbetervoorstellen in de eigen organisatie laat je niet liggen en bespreek je met collega’s en management.

Functie-eisen:

  • Bewezen MBO/HBO-werkniveau;
  • Affiniteit met applicaties;
  • Ervaring met verzuimapplicaties (Xpert Suite en iONE) is een pré;
  • Kennis van Word, Powerpoint en Excel;
  • Stressbestendig en geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Oplossingsgericht en goede communicatieve vaardigheden;
  • Kunnen schakelen tussen verschillende applicaties;

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een marktconform salaris, uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en veel flexibiliteit en vrijheid. De mogelijkheid bestaat om gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Interesse?

Denk jij de juiste kandidaat te zijn voor deze uitdagende functie? Stuur dan jouw sollicitatie (motivatiebrief plus CV/LinkedIn adres) vóór 15 mei a.s. aan EVI Facilities t.a.v. Loes Postma, lpostma@evigroep.nl. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Loes Postma, op telefoonnummer: 06-38667634 of via de mail: lpostma@evigroep.nl.