Eskes & Partners B.V. richt eigen arbodienst op

Eskes & Partners B.V. breidt haar dienstverlening uit met arbodienstverlening. De oprichting van DDV Verzuimbegeleiders B.V. stelt de gespecialiseerde financiële dienstverlener in staat werkgevers eerder en beter van advies te voorzien bij ziekteverzuim. Om de nieuwe dienstverlening te realiseren heeft DDV Verzuimbegeleiders B.V. aansluiting gezocht bij EVI Facilities, een onderdeel van de EVI Groep. De innovatieve kracht van deze ervaren partner maakte het mogelijk de nieuwe onderneming een snelle start te geven.

“Door de toevoeging van arbodienstverlening bieden wij huidige en toekomstige klanten een breder dienstenpakket,” zegt mede-initiatiefnemer Wendy Knuiman. “Het is onze doelstelling om ondernemers nadrukkelijker aan de hand te nemen als ze te maken krijgen met ziekteverzuim op de werkvloer. Korte lijnen, transparant, recht voor z’n raap en altijd eerlijk: dat zijn de kernwaarden waar DDV Verzuimbegeleiders B.V. voor staat.”

Compleet arbodienstverleningspakket

DDV Verzuimbegeleiders B.V. is net als Eskes & Partners gevestigd in Mook. Het laatstgenoemde bedrijf is sinds de oprichting in 1981 een gevestigde naam in verzekeringsland. Als onafhankelijk intermediair verzorgt het al vele jaren verzekeringen voor MKB-ondernemers en franchiseformules. Het team is gespecialiseerd in de ondersteuning van bakkers & bakkerijen, supermarkten, drogisterijen, medici, horeca en expats. Ook andere MKB’ers en MKB-vraagstukken zijn echter van harte welkom. DDV Verzuimbegeleiders biedt een compleet arbodienstverleningspakket met casemanagement, medische advisering door een bedrijfsarts, begeleiding van een casemanager in taakdelegatie en overige specialistische dienstverlening. Knuiman: “Ik ben ervan overtuigd dat we onze relaties hiermee nóg beter van dienst kunnen zijn.”

Proactieve benadering, korte lijnen, krachtig netwerk

DDV staat voor ‘dwars door verzuim’ en dit drukt volgens Knuiman precies uit hoe de nieuwe dienstverlener verzuimtrajecten wil ingaan. “We nemen ondernemers aan de hand om verzuim op de werkvloer zoveel mogelijk tegen te gaan. Korte lijnen en een proactieve benadering in de eerste verzuimperiode moeten de verzuimduur bij onze relaties gaan verlagen. Samenwerkingsovereenkomsten met verschillende specialisten stellen ons in staat om direct de juiste actie te ondernemen. Dit verkort de verzuimduur en verlaagt de verzuimkosten.”

Partnership met EVI Facilities

Voor de opzet van DDV Verzuimbegeleiders B.V. is Eskes & Partners een partnership aangegaan met EVI Facilities. Dit bedrijf biedt complete facilitering en ontzorging bij de oprichting van een eigen uitvoerende organisatie voor preventie en re-integratie. De komende maanden wordt het dienstenpakket van EVI volledig binnen de nieuwe arbodienst geïmplementeerd. Gaston Merckelbagh, directeur van EVI Facilities: “Met DDV Verzuimbegeleiders B.V. verwelkomen wij inmiddels de 10e partij binnen de snelgroeiende groep van EVI-partners. Dat doen we met veel plezier, want we herkennen de passie van Eskes & Partners om hun klanten eerder, proactief en beter van dienst te zijn bij de inzetbaarheid van werknemers. Ook zien we tot ons genoegen dat de verzuimbegeleiding gestalte krijgt met behulp van zeer zorgvuldig geregelde taakdelegatie. Op dit terrein kan de lat wat ons betreft niet hoog genoeg liggen.”

Het plaatje compleet

Dolf Rikken, Aart van de Bovenkamp, Jos Alma en Wendy Knuiman zijn trots dat Eskes & Partners haar relaties nu volledig kan bedienen op het gebied van arbodienstverlening, ziekteverzuimbegeleiding, verzuimpreventie en re-integratie. “Veel klanten kennen ons al langer vanwege onze kennis op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioen- en vermogensopbouw. Nu er een gecertificeerde arbodienst bijkomt, is het plaatje compleet. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee veel klanten van waardevolle adviezen gaan voorzien.”


Over Eskes & Partners Assurantie Adviseurs B.V.

Sinds 1981 onderscheiden wij ons door onze persoonlijke, betrokken aanpak bij onze relaties. Wij staan niet voor winst of omzet: wij zijn er voor u. Elke situatie – zakelijk of particulier – is uniek en vereist daarom een aanpak op maat. Dat begrijpen wij. Uw situatie staat bij Eskes & Partners centraal. Onze onafhankelijkheid, deskundigheid en betrokken houding zorgt ervoor dat wij het juiste dienstenpakket voor uw specifieke situatie kunnen samenstellen. Geen valse beloften, maar wel uitstekende voorwaarden en scherpe premies. Zo doen wij waar wij goed in zijn en heeft u de ruimte en rust om u bezig te houden met de activiteiten waarin u excelleert. Samen staan we voor resultaat!

Over EVI Facilities

EVI Facilities B.V. is onderdeel van de EVI Groep en biedt een uitgebreid pakket voor arbodienstverlening. EVI-partners kunnen hiermee binnen afzienbare tijd een eigen uitvoerende organisatie opzetten voor preventie, verzuim en re-integratie, inclusief certificering als arbodienst. Het dienstenpakket van EVI Facilities omvat onder meer CRA-gecertificeerde arbodienstverlening, een ICT-systeem, een kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001), een volledig ingericht werksysteem en trainingen. Daarnaast biedt de EVI Groep aanverwante specialistische ondersteuning waarmee partners eenvoudig hun dienstverlening kunnen uitbreiden. Dit is voor zowel werkgevers als dienstverleners een interessant alternatief voor het bestaande marktaanbod. EVI Facilities richt zich onder meer op de assurantiebranche, accountants, franchise- en brancheorganisaties en grote werkgevers (>3.000 werknemers in dienst).

Over de EVI Groep

De EVI Groep bestaat uit innovatieve, sterk op samenwerking gerichte bedrijven op het terrein van mens, werk en organisatie. Wij ondersteunen werkgevers en dienstverleners die een perfecte balans tussen deze drie factoren beschouwen als een voorwaarde voor optimale bedrijfsprestaties. EVI staat voor Egberts en Valk Investment, een verwijzing naar oprichters Gerard Egberts en Pieter Valk. Zij investeren sinds 2007 in werkmaatschappijen en white label oplossingen op het terrein van mens en werk. Van risicobeheersing tot uitzenden en van vitaliteitsmanagement tot re-integratie: de EVI Groep heeft het in huis. Ú kiest wat u nodig heeft. Maar hoe die keuze ook uitvalt: onze focus ligt altijd op optimale samenwerking. Zodat we samen het voor uw organisatie best mogelijke resultaat realiseren. De EVI Groep behoort tot de top-5 uitvoerders van sociale zekerheid in Nederland.