HR Plus Groep richt arbodienst op en sluit zich aan bij EVI Facilities

Foto: achterste rij: Herbert van Doorn (Operationeel Directeur, Remedie Arbo) en Rick van Doorn (Technisch- en Commercieel Directeur, Remedie Arbo). Voorste rij: Rob van Doorn (Algemeen Directeur, Remedie Arbo) en Gaston Merckelbagh (Directeur, EVI Groep).

De HR Plus Groep breidt haar dienstverlening uit door Remedie Arbo op te richten. Toevoeging van deze eigen arbodienst stelt het bedrijf in staat werkgevers volledig te ontzorgen met een totaalpakket. Dit omvat naast salarisverwerking en HR-dienstverlening nu ook proactieve dienstverlening op het gebied van ziekteverzuim en preventie. Om de nieuwe dienstverlening te realiseren heeft de HR Plus Groep aansluiting gezocht bij EVI Facilities.

De HR Plus Groep bestaat na de toevoeging van Remedie Arbo uit drie werkmaatschappijen. Advado is al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van de salarisverwerking. In 2018 kwam binnen Advado een slagvaardige en laagdrempelige HR-dienstverlening erbij en een landelijk netwerk van de complete HR-dienstverlening via PayHR. Nu komt daar met de start van Remedie Arbo nog een arbodienstverlener bij. Het doel is dat klanten uiteindelijk bij één loket kunnen aankloppen voor alle mogelijk ondersteuning en dienstverlening op het gebied van personeelszaken.

Korte lijnen, proactieve benadering

Remedie Arbo vult niet alleen de dienstverlening van de HR Plus Groep aan, de nieuwe arbodienst heeft ook de ambitie om zich te onderscheiden van andere aanbieders. Korte lijnen en een proactieve benadering in de eerste verzuimperiode moeten de verzuimpercentages van klanten gaan verlagen. Samenwerkingsovereenkomsten met verschillende specialisten stellen het bedrijf in staat om direct de juiste actie te ondernemen. Dit verkort de verzuimduur en verlaagt de verzuimkosten. Remedie Arbo biedt een compleet arbodienstverleningspakket met casemanagement, medische advisering door een bedrijfsarts, arbeidsdeskundige expertise en overige specialistische dienstverlening.

Het plaatje compleet

Herbert van Doorn, operationeel directeur Remedie Arbo: “Ik ben trots dat wij onze klanten nu volledig kunnen bedienen op het gebied van HR. Met de oprichting van Remedie Arbo bieden wij op alle HR-terreinen ondersteuning aan. Veel klanten kennen ons van oudsher van de verwerking van salarissen door Advado. Bij de toevoeging van onze HR-dienstverlening hebben we gemerkt dat er ook grote behoefte is aan ondersteuning bij de HR-administratie, het volledige proces rond instroom, doorstroom en uitstroom, arbeidsrecht, coaching en mediation. Nu hier ook dienstverlening op het gebied van verzuim en preventie bijkomt, is het plaatje compleet. Ik weet zeker dat we hier veel klanten heel blij mee gaan maken.”

Kruisbestuiving uiteenlopende specialismen

De HR Plus Groep is voor de opzet van Remedie Arbo een partnership aangegaan met EVI Facilities. EVI Facilities biedt complete facilitering en ontzorging bij de oprichting van een eigen uitvoerende organisatie voor preventie en re-integratie. De komende maanden wordt het dienstenpakket van EVI volledig binnen de nieuwe arbodienst geïmplementeerd. Gaston Merckelbagh, directeur binnen de EVI Groep: “Wij verwelkomen de HR Plus Groep met veel plezier binnen de snelgroeiende groep van EVI-partners. Ik vind het vooral mooi om te zien dat wij met ons plug & play concept ook specialisten op het terrein van financieel-administratieve HR-dienstverlening inspireren en uitdagen. Bij de HR Plus Groep leidt dat een zeer interessante integrale HR-oplossing. Verder heten we de directieleden van harte welkom bij de partnerraad van EVI Facilities. Die omvat een steeds grotere diversiteit aan specialismen. Ik kan niet wachten om te zien wat de kruisbestuiving die hier plaatsvindt in de toekomst nog voor moois gaat opleveren.”


Over HR Plus Groep

De HR Plus Groep is opgericht door Rob, Herbert en Rick van Doorn en bestaat uit de werkmaatschappijen Advado, PayHR en vanaf heden Remedie Arbo. Alle bedrijven binnen de groep focussen op maximale ontzorging van werkgevers. De dienstverlening reikt van salarisverwerking tot HR-advies en van personeelsplanning tot begeleiding bij ziekteverzuim. Dankzij de landelijk dekking is de dienstverlening binnen bereik van alle werkgevers, waar ze ook actief zijn.

Over EVI Facilities

EVI Facilities B.V. is onderdeel van de EVI Groep. EVI Facilities biedt een uitgebreid ‘white label’ franchisepakket voor arbodienstverlening. Franchisenemers kunnen hiermee binnen afzienbare tijd een eigen uitvoerende organisatie opzetten voor preventie, verzuim en re-integratie, inclusief certificering als arbodienst. Het dienstenpakket van EVI Facilities omvat onder meer CRA-gecertificeerde arbodienstverlening (inclusief bedrijfsarts en casemanagement), een ICT-systeem, een kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001 en Certificatieschema Arbodiensten) voor informatiebeheer, een volledig ingericht werksysteem en trainingen. Daarnaast biedt de EVI Groep aanverwante specialistische ondersteuning waarmee franchisenemers eenvoudig hun dienstverlening kunnen uitbreiden. Dit is voor de assurantiebranche – met name volmacht bedrijven en assuradeurs – een interessant alternatief voor het bestaande marktaanbod. Naast de assurantiebranche richt EVI Facilities zich op accountants, brancheorganisaties en werkgevers met meer dan 5.000 werknemers in dienst.

Over de EVI Groep

De EVI Groep bestaat uit innovatieve, sterk op samenwerking gerichte bedrijven op het terrein van mens, werk en organisatie. Wij ondersteunen werkgevers en dienstverleners die een perfecte balans tussen deze drie factoren beschouwen als een voorwaarde voor optimale bedrijfsprestaties. EVI staat voor Egberts en Valk Investment, een verwijzing naar oprichters Gerard Egberts en Pieter Valk. Zij investeren sinds 2007 in werkmaatschappijen en white label oplossingen op het terrein van mens en werk. Van risicobeheersing tot uitzenden en van vitaliteitsmanagement tot re-integratie: de EVI Groep heeft het in huis. Ú kiest wat u nodig heeft. Maar hoe die keuze ook uitvalt: onze focus ligt altijd op optimale samenwerking. Zodat we samen het voor uw organisatie best mogelijke resultaat realiseren. De EVI Groep behoort tot de top-5 uitvoerders van sociale zekerheid in Nederland.