EVI Groep bemant coronahelpdesks voor werkgevers

Terwijl de coronacrisis ingrijpende gevolgen heeft voor hun bedrijf, worstelen werkgevers met een versnipperd informatieaanbod. De EVI Groep is nauw betrokken bij coronahelpdesks die verbetering brengen in deze situatie. De vrij toegankelijke informatie- en kennisdelingsplatforms bieden werkgevers praktische informatie en een gratis helpdesk.

Op werkgeversencorona.nl en coronahelpdesk.nu vinden ondernemers gratis informatie en mogelijkheden voor ondersteuning. De sites behandelen ieder hun eigen thema’s rond de coronacrisis. Werkgeversencorona.nl focust op vraagstukken op het gebied van personeelsmanagement en arbeidsrecht. De lancering is mede het initiatief van Regio HR, het regionaal georiënteerde HR management- & adviesbureau van de EVI Groep. Coronahelpdesk.nu richt zich op gezondheid en veiligheid. Deze site is een initiatief van Arbode, het landelijk expertisebureau voor veiligheid, kwaliteit en milieu dat eveneens deel uitmaakt van de EVI Groep.

Praktische informatie en hulpmiddelen

Beide sites bieden werkgevers de mogelijkheid om vragen te stellen aan een gratis helpdesk. De beschikbare praktische informatie en hulpmiddelen bestaan uit onder meer:

Meer weten?

www.werkgeversencorona.nl | T: +31 (0)85 13 09 649 | E: corona@regiohr.nl
www.coronahelpdesk.nu | T: +31 (0)183 64 93 67 | E: corona@arbode.nl